Het boek Het Middernachtcircus is het zesde deel in de reeks over de Bieb-bende. In deze reeks beleven zes kinderen het grootste avontuur van hun leven. Ze moeten niet alleen de geesten van de Hemelrijders uit de klauwen van de Man met de Bijl bevrijden, ze moeten ook nog eens op zoek naar het grootste mysterie van de aarde. Dit gaat gepaard met moeilijke puzzels, interessante ontmoetingen en dodelijke vallen. Voor het zesde deel is deze grote online promotiecampagne in het leven geroepen. En jij kunt meedoen!
Bezoek het magische Middernachtcircus Ontvang een toegangsticket Puzzel mee Open het circus
Als je uiteindelijk alle letters hebt verzameld, is het tijd om de vloek van het circus te verbreken. Hiervoor is er een zin nodig, waardoor de mist zich langzaam terug zal trekken. Misschien raad je het al. De letters die jij al die tijd verzameld hebt, vormen deze zin. Je moet alleen de juiste volgorde zien te vinden. Ergens in mei zal het circus online verschijnen. Je kunt dan beginnen met puzzelen en de geheime code proberen te kraken. Lukt het jou, dan mag je het circus betreden en heel veel leuke extra's rondom de boeken bekijken! En natuurlijk maak je dan kans op een leuke prijs.
De prijzen
Als jij straks als een van de winnaars in het Middernachtcircus La Luna getoond wordt, dan kun je je verheugen op leuke prijzen! Zo maak je onder andere kans op: 1. Alle zes de delen van de Bieb-bende, inclusief een boekenbon ter waarde van €25,00 2. De eerste drie delen van de Bieb-bende, inclusief een boekenbon ter waarde van €10,00 3. De eerste twee delen of het laatste deel van de Bieb-bende. Daarnaast zijn er nog genoeg troostprijzen.

© Michael Reefs, Uitgeverij Stormsteen | Het MIddernachtcircus is onderdeel van de Bieb-bende reeks. Bezoek de officiële site om meer over het avontuur te weten te komen. Bekijk de actuele boektrailer van De Bieb-bende.