Welkom bij de bieb-bende

De Bieb-bende is een avontuurlijke serie die je niet meer loslaat! Na ieder deel wordt het avontuur alleen maar spannender.

Niet-lezers

Zelfs kinderen die lezen niet zo leuk vinden, verslinden de boeken van de Bieb-bende. Dat komt door de vaart in het verhaal, de korte hoofdstukken, weinig moeilijke woorden en de cliffhangers. Lezen wordt zo echt leuk!

QR-codes

In de boeken vind je QR-codes die je kunt scannen om nog meer informatie online te vinden. Zo wordt het avontuur interactief.

Al 11 grote avonturen!

Van de Bieb-bende zijn al maar liefst 11 delen verschenen. Hier vind je meer informatie over ieder boek. En hier kun je zelfs boektrailers bekijken! 

Welkom bij het grootste avontuur van je leven:
De Bieb-bende

In De Bieb-bende volg je een groepje kinderen die de mysteries van Zuidbaai proberen te ontrafelen. In dit dorp zijn lang geleden twaalf ruiters gedood door de Man met de Bijl. De geesten van deze Hemelrijders dwalen nog steeds rond in de hallen onder de heuvel waar de bibliotheek op gebouwd is. Met gevaar voor eigen leven beleeft de Bieb-bende talloze avonturen (er zijn al maar liefst 11 delen verschenen!). Om te voorkomen dat George Hill – de Man met de Bijl – hun zielen komt ophalen, moeten ze doorvechten om voor het einde van het jaar alle mysteries op te lossen.

Te lezen vanaf 9 jaar.

BEKIJK HIER DE BOEKTRAILER:

Zomeraanbieding

Gedurende de maanden juli en augustus 2024 kun je de eerste twee delen van de Bieb-bende met korting aanschaffen! De boeken kosten tijdelijk geen €17,50, maar €12.50! Deze prijs is online geldig, maar ook bij je favoriete boekhandel. 

De Bieb-bende 12-1

Het is nog niet zeker wanneer de Bieb-bende 12-1 zal verschijnen, aangezien de laatste delen van de Bieb-bende te weinig worden verkocht. De serie doet het wel heel goed in de bibliotheken, maar dat levert jammer genoeg te weinig op. Het drukken en produceren van een boek is ontzettend kostbaar in deze tijd. Toch wil ik (Michael Reefs) de serie graag afronden en fans de kans gunnen om het grote avontuur ook tot het einde te lezen.

Daarom heb ik besloten om het boek te laten drukken als er minimaal 250 exemplaren (van De Bieb-bende 12-1) via deze webshop zijn verkocht. Op die manier is er voldoende geld om het boek te kunnen produceren. Hoelang dit gaat duren, weet ik helaas niet. Je kunt het zelf bijhouden door steeds te kijken hoeveel exemplaren er nog verkocht moeten worden. Zodra de 250 exemplaren zijn verkocht, maak ik de datum bekend waarop het boek zal verschijnen (dit zal op zijn vroegst in 2025 zijn).

Klik hieronder op de button voor meer informatie.

Reacties

"De Bieb-bende is de verslavende Harry Potter serie voor kinderen van nu!"

"Eigenlijk zouden ze van de bieb bende films moeten maken."

"Een avontuur dat met elk volgende boek steeds spannender en meeslepender wordt. Je moet gewoon weten hoe dit afloopt!"

"De Bieb-bende is spannend, aangrijpend en laat je niet meer los. Aanrader voor alle kinderen die van avontuur en mysterie houden."

"De Bieb-bende brengt zelfs de niet-lezers aan het lezen. Verslavende, avontuurlijke serie die het liefst in één ruk uit wilt lezen!"

"De Bieb-bende is een serie waarvan je wil weten hoe het afloopt, maar je wilt eigenlijk niet dat het afloopt."

“De spanning in het boek is heel goed beschreven, zodat je als lezer het verhaal echt mee beleeft.”

“Een spannend en soms heel spannend boek, waar ook ouderen van kunnen genieten.”

“Het boek is ontzettend spannend en Michael Reefs heeft een heel prettige schrijfstijl, waardoor je je goed kunt inleven in de kinderen, zelfs als volwassene."

“Het verhaal is spannend, soms echt héél spannend. Het plot wordt goed opgebouwd en er komen een paar leuke wendingen in.”

“Het leest als een trein, nee als een raket. Vanaf de eerste bladzijde was ik verkocht… een super spannend verhaal dat je meesleurt en niet meer los kan laten voor je het helemaal uit hebt gelezen.”

“Michael Reefs is één van de meest avontuurlijke schrijvers van Nederland. Zijn verhalen zijn zo spannend, dat sommige kinderen gewoonweg moeten stoppen met lezen.”

“Het verhaal is leuk bedacht en uitgewerkt.”

“Ik ben blij dat er veel delen komen, want ik vind het erg leuk.”

“Spannend fantasyverhaal.”

Schrijf je in voor

de nieuwsbrief

© 2024 Michael Reefs | Alle rechten voorbehouden